Medical Fitness i Göteborg AB

Är ett företag som verkat sen år 2010, vars mål är att vara totalleverantör av utrustning till dig som sjukgymnast, personlig tränare eller till er som driver träningsanläggning eller planerar ett företagsgym. Vårt sortiment är komplett och våra samarbetspartners är välkända aktörer på marknaden och deras namn borgar för god kvalitet till ett bra pris. En fördel är att vi arbetar med flera av de stora tillverkarna och kan fritt komponera enligt era önskemål.


Huvudansvarig för Medical Fitness verksamhet är Tony Hjortsberg,

Inledde som Alternativ Medicinare 1985 med Traditionell Kinesisk Medicin som specialitet. Kompletterades med en sjukgymnastutbildning 1995. Tony har förutom egen mottagning sen 1986 arbetat som sjukgymnast med verksamhetsansvar på Fysiken i Göteborg under 13 år. Under 13 år arbetade han med individuell behandling och rehabiliteringsbehandling i träningsform i gymmiljö. Därutöver hade han ett administrativt ansvar på Fysiken. Detta ansvar kombinerades senare med försäljning av friskvårdstjänster och Projektansvar för det idrottsmedicinska konventet "Träning - en praktisk vetenskap” vilket skapat kontakter inom föreläsningar om friskvård och hälsa. I september 2008 lockades Tony över till Concept Träningsredskap och arbetade där som säljare för Västra Sverige och Skåne med hela sortimentet av träningsutrustning. Under perioden 2014 till 2016 bidrog han med projektledning för Göteborgsvarvets / Göteborgs Energis Massage station och under 2017 var han en av de projektansvariga för Göteborgs Varvets satsning på Idrottsmedicinskt Konvent.


Tony har idrottsliga erfarenheter inom judo på elitnivå , ytterligare former av kampsporter och innebandy . I rollen som sjukgymnast har såväl Pixbo Innebandy som Svenska Herrlandslaget i Innebandy nyttjat Tonys kunskaper i mer än 13 år. Han har även arbetat med fridrott och handboll på lokal nivå samt arbetat som sjukgymnast under Friidrotts VM 1995.

De erfarenheter som gjorts genom åren hoppas vi skall skapa förutsättningar för ett gott samarbete med förtroende och tillit, till vår förmåga att hjälpa er i ert arbete att tillhandahålla goda träningsförutsättningar för era patienter, klienter , anställda eller medlemmar.