Information om Medical Fitness i Göteborg AB

Här hittar du information om oss, köpvillkor, kontaktuppgifter, felanmälan men också vårt Pdf arkiv med manualer för många av våra produkter. Nedan hittar du länkar till de olika sidorna , alternativt så väljer du i rull listan när du håller över Informationsfliken.

Information om Medical Fitness i Göteborg AB

 

Information om Medical Fitness i Göteborg AB

Huvudansvarig för Medical Fitness verksamhet är Tony Hjortsberg,

Inledde som Alternativ Medicinare 1985 med Traditionell Kinesisk Medicin som specialitet. Kompletterades med en sjukgymnastutbildning 1995.

Tony har förutom egen mottagning sen 1986 arbetat som sjukgymnast med verksamhetsansvar på Fysiken i Göteborg från 1995-2008 i Göteborg. Under dessa 13 år arbetade han med individuell behandling och rehabiliteringsbehandling i träningsform i gymmiljö. Därutöver hade han ett administrativt ansvar på Fysiken för Fysikenpraktiken. Detta ansvar kombinerades senare med försäljning av friskvårdstjänster och Projektansvar för det idrottsmedicinska konventet ”Träning – en praktisk vetenskap” vilket skapat kontakter inom föreläsningar om friskvård och hälsa.

I september 2008 lockades Tony över till Concept Träningsredskap och arbetade där med mässor och försäljning av träningsutrustning. Under perioden 2014 – 2016 bidrog han med projektledning för Göteborgsvarvets / Göteborgs Energis Massage station och under 2017 var han en av de projektansvariga för Göteborgs Varvets satsning på Idrottsmedicinskt Konvent. Avslutade 2018-2019 med arbete i Göteborgsvarvets sambandscentral.

Tony har idrottsliga erfarenheter inom judo på elitnivå , ytterligare former av kampsporter såsom Krav Maga och Karate. Under flera år även innebandy . I rollen som sjukgymnast har såväl Pixbo Innebandy som Svenska Herrlandslaget i Innebandy nyttjat Tonys kunskaper i mer än 13 år. Han har även arbetat med friidrott och handboll på lokal nivå samt arbetat som sjukgymnast under Friidrotts VM 1995.

De erfarenheter som gjorts genom åren hoppas vi skall skapa förutsättningar för ett gott samarbete med förtroende och tillit, till vår förmåga att hjälpa er i ert arbete att tillhandahålla goda träningsförutsättningar för era patienter, klienter , anställda eller medlemmar.