*

Medical Fitness drivs av Tony Hjortsberg

Leg sjukgymnast & Akupunktör

Medical Fitness drivs av Tony Hjortsberg, Leg sjukgymnast & Akupunktör

Medical Fitness drivs av Tony Hjortsberg, Leg sjukgymnast & Akupunktör

Mål

Vårt mål är att vara totalleverantör av utrustning till dig som sjukgymnast, personlig tränare eller ansvarig för en träningsanläggning. Vårt sortiment är komplett och våra samarbetspartners är välkända aktörer på marknaden. Deras namn borgar för god kvalitet och vårt mål är att erbjuda detta till ett bra pris.

Samarbeten

Våra samarbeten med flera av de stora tillverkarna och leverantörerna är en fördel för dig som kund. Det ger dig möjligheten att fritt komponera din beställning. Enklare med en faktura och ni slipper få ökade kostnader för flera leveranser .

Ägare

Medical Fitness drivs av Tony Hjortsberg, Leg sjukgymnast & Akupunktör

Tony Hjortsberg är ägare och ansvarig för Medical Fitness sen starten 2010.

Tonys bakgrund som behandlande terapeut inleddes som Alternativ Medicinare 1985 med Traditionell Kinesisk Medicin som specialitet. Kompletterades med en sjukgymnastutbildning 1995.

Tony har förutom egen mottagning sen 1986 arbetat som sjukgymnast med verksamhetsansvar på Fysiken i Göteborg under 13 år. Arbetet bestod av individuell behandling och rehabiliteringsbehandling i gym miljö.

Tony hade även ett administrativt ansvar på Fysiken. Detta ansvar kombinerades senare med försäljning av friskvårdstjänster och Projektansvar för det idrottsmedicinska konventet ”Träning – en praktisk vetenskap”.  I september 2008 lockades Tony över till Concept Träningsredskap och arbetade där som säljare för Västra Sverige och Skåne.

Projektansvarig under perioden 2014 till 2016 för Göteborgsvarvets / Göteborgs Energis Massage station på Göteborgsvarvet och var under 2017  en av de projektansvariga för Göteborgs Varvets satsning på Idrottsmedicinskt Konvent.

Idrottslig bakgrund

Tony har idrottsliga erfarenheter inom judo på elitnivå , ytterligare former av kampsporter och innebandy .

Idrottslig erfarenhet

I rollen som sjukgymnast har såväl Pixbo Innebandy som Svenska Innebandyförbundet nyttjat Tonys kunskaper i mer än 13 år för herrlandslagets räkning. Han har även arbetat med fridrott och handboll på lokal nivå samt arbetat som sjukgymnast under Friidrotts VM 1995.

Vår förhoppning

Vi hoppas att vår breda kunskaps och erfarenhetsbas skall skapa förutsättningar för ett gott samarbete med förtroende och tillit. Tillit till vår förmåga att hjälpa er i ert arbete att tillhandahålla goda träningsförutsättningar för era patienter, klienter , anställda eller medlemmar.

Medical Fitness drivs av Tony Hjortsberg, Leg sjukgymnast & Akupunktör