UTHYRNING – Medical Fitness i Göteborg AB

Här presenterar vi utrustning som kan hyras av privatperson eller företag.

UTHYRNING - Medical Fitness i Göteborg AB

UTHYRNING – Medical Fitness i Göteborg AB

Minsta hyresperioden är 3 månader, därefter kan den förlängas månadsvis och faktureras då löpande varje månad. Friköp av utrustningen kan göras efter 3 månader och man får då tillgodoräkna sig halva erlagda hyreskostnaden som dras av på fakturan som skickas om man angett att man önskar friköpa utrustningen. Om man inte vill friköpa så kan hyran som sagt förlängas månadsvis eller återsändas efter 3 månader.

Priset som anges är för minsta hyresperiod som är 3 månader. Priserna är exklusive moms men totalpris inklusive frakt visas i varukorgen innan köp.

Klicka på ”Köp nu” för att genomföra hyran !

Privatpersoner betalar med kort eller swish. Efter beställning och betalning skickas ett avtal med mail för komplettering av uppgifter och påskrift. Avtalet skickas tillbaka med vanlig post eller så scannar man in det och mailar tillbaka det. Därefter kommer vi att lämna ut eller skicka utrustningen. Avtalet finns även för nerladdning här för att spara tid !

Företag väljer alternativet företag och betalar med kort, swish eller markerar faktura vilket innebär att vi skickar en förskottsfaktura samt ett avtal via mail. Avtalet skall returneras ifyllt och fakturan skall betalas innan utrustning skickas. Avtalet finns även för nerladdning här för att spara tid !

Nedan hittar du de olika utrustningar som vi hyr ut. Utrustningarna ligger inom kategorierna TENS-Smärtlindring, NMES-Muskelstimulering, Urogenital-Inkontinens. All utrustning vi har för uthyrning är av hög kvalitet och används inom professionell vård av sjukgymnaster och läkare inom privat vård och offentlig vård såsom sjukhus & vårdcentraler.