Begagnad träningsutrustning och behandlingsutrustning hos Medical Fitness

Varor presenterade i vår begagnat marknad säljes av den privata annonsören. Den privata annonsör hanterar hela försäljningen så alla frågor och funderingar kring produkten hanteras av säljaren. Du kommer i kontakt med säljaren via de uppgifter som anges i respektive annons.

Begagnad utrustning säljs i det befintliga skick som beskrivs i annonsen. Om du upplever beskrivningen på produktens kvalité som oklar så skall du kontakta säljaren för ytterligare information innan beställning !

Notera också att begagnad utrustning säljs på uppdrag av kunder i hela Sverige  så om det inte framgår i annonsen var utrustningen finns så kontrollera även detta innan beställning !

Priset som anges är om inget annat anges totalpris exklusive frakt.

Klicka här eller på bilden nedan så kommer du till vår begagnad marknad..

Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness

Vill du också ha hjälp med att bli av med begagnad utrustning så går du tillväga på följande sätt

Ni förser oss med önskad information för annonseringen vilket generellt är uppgifter om märke, modell, ålder och info om belastning i de fall det gäller viktmaskiner. Vi behöver också bilder på utrustningen som i möjligaste mån visar skicket vilket alltid underlättar försäljning. Kom ihåg att påtala eventuella brister på utrustningen.

Vid annonsering i vår begagnad marknad sköts hela försäljningen av dig som säljare via de kontaktuppgifter som anges i annonsen. Annonsen är publicerad i 2 månader. Priset är 80 kr exkl moms / annons vilket inkluderar 3 bilder. Varje bild som tillkommer kostar 10 kr exklusive moms.

 

Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness är ett bra sätt att spara pengar på utrustning som är av bra kvalitet och som oftast hanterats lugnt och försiktigt i rehabsammanhang.