Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness

Säljs på uppdrag av kund eller så annonserar kunder privat. I annonsen uppger vi oftast var utrustningen befinner , om det inte framgår så är det förnuftigt att fråga då vi säljer utrustning på uppdrag av kunder över stora delar i Sverige. Vi hjälper till med frakt i de fall man önskar det när försäljningen sker via oss och då skickar vi vanligtvis med Schenker.

Den utrustning som säljs via oss, faktureras också via oss men om det är en annons så står säljarens kontaktuppgifter i respektive annons och all hantering av produkten sker av säljaren. Han hanterar då eventuella förfrågningar, fraktlösningar och information om produkten.

Priset som anges är det som gäller exklusive frakt, det tillkommer ingen moms på begagnad utrustning.

Klicka här eller på bilden nedan så kommer du till vår begagnad marknad..

 

Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness

 

Vill du också ha hjälp med att bli av med begagnad utrustning så finns det två alternativ för detta:

Alternativ 1. Annonsera i vår begagnad marknad. Försäljningen sköts helt av dig som säljare via de kontaktuppgifter som anges i annonsen. Annonsen är publicerad i 2 månader. Priset är 80 kr exkl moms/ annons vilket inkluderar 3 bilder. Varje bild som tillkommer kostar 10 kr exklusive moms. A

Alternativ 2. Vi hanterar försäljningen via vår begagnad marknad sidan. Vi fakturerar kunden och efter försäljning så fakturerar ni oss. Vi ordnar med upphämtning av fraktbolaget och ni ordnar så att utrustningen förbereds för leverans vilket innebär att utrustningen förpackas så att den kan levereras utan risk för skada och vid tyngre utrustning kan det innebära att utrustningen skall stå på pall. Ni är också behjälpliga vid leveransen ur lokalen. Vårt arvode är 20% av försäljningspriset.

I båda fallen gäller att ni förser oss med önskad information för annonseringen vilket generellt är uppgifter om märke, modell, ålder och info om belastning i de fall det gäller viktmaskiner. Vi behöver också bilder på utrustningen som i möjligaste mån visar skicket vilket alltid underlättar försäljning. Kom ihåg att påtala eventuella brister på utrustningen.

 

Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness är ett bra sätt att spara pengar på utrustning som är av bra kvalitet och som oftast hanterats lugnt och försiktigt i rehabsammanhang.