Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness

För varor i vår begagnat marknad erbjuder vi inte retur eller bytesrätt då alla varor i denna kategori säljes på uppdrag av kund och är att betrakta som beställningsvara. Begagnad utrustning säljes i befintligt skick som antingen säljs via Medical Fitness försorg eller via den privata annonsören. Om privat annonsör hanterar hela försäljningen så står säljarens kontaktuppgifter i respektive annons.

Begagnad utrustning säljs i det befintliga skick som beskrivs i annonsen. Om du upplever beskrivningen på produktens kvalité som oklar så skall du kontakta oss för ytterligare information innan beställning !

Notera också att begagnad utrustning säljs på uppdrag av kunder i hela Sverige  så om det inte framgår i annonsen var utrustningen finns så kontrollera även detta innan beställning !

Vi hjälper till med frakt i de fall man önskar det när försäljningen sker via oss och då skickar vi vanligtvis med DHL.

Den utrustning som säljs via oss, informeras och faktureras också via oss men om det är en annons så står säljarens kontaktuppgifter i annonsen så sker all information och hantering av produkten av säljaren.

Priset som anges är om inget annat anges totalpris exklusive frakt.

Klicka här eller på bilden nedan så kommer du till vår begagnad marknad..

Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness

Vill du också ha hjälp med att bli av med begagnad utrustning så finns det två alternativ för detta:

Alternativ 1. Annonsera i vår begagnad marknad. Försäljningen sköts helt av dig som säljare via de kontaktuppgifter som anges i annonsen. Annonsen är publicerad i 2 månader. Priset är 80 kr exkl moms/ annons vilket inkluderar 3 bilder. Varje bild som tillkommer kostar 10 kr exklusive moms. A

Alternativ 2. Vi hanterar försäljningen via vår begagnad marknad sidan. Vi fakturerar kunden och efter försäljning så fakturerar ni oss. Vi ordnar med upphämtning av fraktbolaget och ni ordnar så att utrustningen förbereds för leverans vilket innebär att utrustningen förpackas så att den kan levereras utan risk för skada och vid tyngre utrustning kan det innebära att utrustningen skall stå på pall. Ni är också behjälpliga vid leveransen ur lokalen. Vårt arvode är 20% av försäljningspriset.

I båda fallen gäller att ni förser oss med önskad information för annonseringen vilket generellt är uppgifter om märke, modell, ålder och info om belastning i de fall det gäller viktmaskiner. Vi behöver också bilder på utrustningen som i möjligaste mån visar skicket vilket alltid underlättar försäljning. Kom ihåg att påtala eventuella brister på utrustningen.

Begagnad träningsutrustning hos Medical Fitness är ett bra sätt att spara pengar på utrustning som är av bra kvalitet och som oftast hanterats lugnt och försiktigt i rehabsammanhang.